Rota; Rilwan Hassan’a

Hatayspor, Danimarka liginde oynayan Nijeryalı Rilwan Hassan’ı almak istiyor. Hatayspor’un, dış transferde atağa geçmesi beklenirken, Nijeryalı olup Danimarka liginde top koşturan Rilwan Hassan’la temas kurulduğu öğrenildi. Menajeri ile görüşen Hatayspor yöneticileri, Nijeryalı futbolcuyu almak istiyor. Güncel piyasa değeri 250 Bin Euro olduğu öğrenilen ve kulübüyle sözleşmesini fesheden Rilwan Hassan’ın 31 yaşında, 1.72 boyunda, sağ ayağına […]

Hatayspor, Danimarka liginde oynayan Nijeryalı Rilwan Hassan’ı almak istiyor.

Hatayspor’un, dış transferde atağa geçmesi beklenirken, Nijeryalı olup Danimarka liginde top koşturan Rilwan Hassan’la temas kurulduğu öğrenildi. Menajeri ile görüşen Hatayspor yöneticileri, Nijeryalı futbolcuyu almak istiyor. Güncel piyasa değeri 250 Bin Euro olduğu öğrenilen ve kulübüyle sözleşmesini fesheden Rilwan Hassan’ın 31 yaşında, 1.72 boyunda, sağ ayağına hakim olup, kenar oyuncusu olduğu, banko mevkisinin sağaçık, ayrıca solaçık da oynayabildiği belirtildi.

Geçen sezon Danimarka Süper Ligi’nde MLidljyilan formasını 7 maçta giydiği gözlenen Nijeryalı futbolcu, az süre aldığı ligde 23 golü ve 2 asisti bulunuyor. Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın raporu doğrultusunda hücum hattına takviye yapmaya hazırlanan Hatay ekibi, sağ kanat transferi için de girişimlerini hızlandırdı.

Kariyerinde; FC Ebedei, Midtjylland ve SönderjyskE takımları bulunan Rilwan Hassan, bu sezon 34 maçta 2 gol ile 2 asist yaptı ve 4 gole katkı sağladı.

-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version