Ruben Ribeiro Yorumları

“İyi ki gitti” diyenler de var, “Hatayspor için önemli bir kayıp” diyenler de… Hatayspor’da Ruben Ribeiro ile yolların ayrılması, taraftarı da ikiye böldü. Kimileri, disiplinsiz ve istikrarsızlığını gerekçe göstererek “iyi ki gitti” derken, kimileri ise orta sahanın hamalı olarak adlandırdıkları bu futbolcunun gidişi için “önemli bir kayıp” tanımlaması yapıyor. İşte, taraftarı da ikiye bölen o […]

“İyi ki gitti” diyenler de var, “Hatayspor için önemli bir kayıp” diyenler de…

Hatayspor’da Ruben Ribeiro ile yolların ayrılması, taraftarı da ikiye böldü. Kimileri, disiplinsiz ve istikrarsızlığını gerekçe göstererek “iyi ki gitti” derken, kimileri ise orta sahanın hamalı olarak adlandırdıkları bu futbolcunun gidişi için “önemli bir kayıp” tanımlaması yapıyor.

İşte, taraftarı da ikiye bölen o yorumlardan bazıları:

Mustafa Kalçın: Ben, olaya şöyle bakıyorum… Hatayspor’un başarısında çok büyük katkısı olan bir futbolcu neden bu uygulamaya maruz kalıyor? Hiç bir zaman hata tek taraflı değildir. Şimdi Allah aşkına, Hatayspor’da Ribeiro gibi başarılı oyuncu sayısı kaç tane? Bir elin sayısı kadar yok!

Ayhan Kaya: Mustafa Kalçın, iddiamız varken, yaramaz çocuğumuzdu! Şimdi kaka çocuk!

Murat Balcıoğlu: Çok gereksiz, yersiz ve de geç kalınmış bir karar! İmza attırtmadılar adama, şimdide kadro dışı bırakıyorlar! Buna gülünür. Yönetimin başarısızlığı, beceriksizliği diye adlandırıyorum, ben bunu. Bu adamı ellerinde tutamayacakları belliydi zaten. Şimdi yönetimin gelecek sezon için yeniden sıfırdan kadro kurması gerekecek.

Ayhan Kaya: Murat Balcıoğlu kardeşim, imza atmayınca kaka oldu! Yarın Diouf atmayacak, aynısı olacak, yaşlıydı olacak! Eşek ölür, badem gözlü olur!

Murat Balcıoğlu: Ayhan Kaya, aynen abi! Bunun böyle olacağı belliydi zaten.

Ahmet Sürmüş: Benim anlamadığım, Akintola niye kalmak istemedi? Abid niye kalmak istemedi? Adama Traore niye kalmak istemedi? Ribeiro niye kalmak istemedi? Hep futbolcular suçlu! Neden belli değil mi? Az paraya, en fazla 1 veya 2 yıl oynarsın! Bakarsın ne zam var, ne prim sistemi var! Birde sürekli geç yatırılan maaşlar… Az paraya futbolcuyu tutamazsın!

Ahmet Sager: Birakın gitsin! Onun yerine 10 genç alın! Hiç olmazsa, yetenekli 2 veya 5 tane çıkar, daha faydalı olur!

Yılmaz Keskin: Gitsin, hem 35 yaşında hem kaprisli.

Serkan Akkaya: Ben kalmasını isterdim. Her ne kadar eleştirilmesi gerekse de, oyuna yön veriyordu. Oyunu toparlıyordu ve zekası ile ön plandaydı.

Arif Üneş: Nehir geçilirken kaptan değiştirilmez, kaptan kovulmaz! Elinize kına yakın. Sizden yönetici olmaz. Sizden idareci olmaz. Olsa idi eğer, bugün oynayacağımız önemli maç bitmeden, önemli bir yıldızı kaybetmezsiniz! Bilakis, moral vererek motive ederek, ilk 11′ de sahaya sürerdiniz. 1 gün daha sabredemediniz mi?

Nihat Yoğurucu: Arkasına bakmasın!

Alemettin Selma İnal: Yolu açık olsun!

Şaban Durmaz: Güle güle kardaş, güle güle!

Mustafa Tıraşlı: Yolu açık olsun. Bugüne kadar yaptığı hizmet için teşekkür ederiz.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version