Saadet kongre yaptı

Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak oldu Saadet Partisi Antakya İlçe Kongresi yapıldı, ilçe başkanlığına Fadıl Koçak seçildi. Saadet Partisi Antakya 6. Olağan Kongresi’ne, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da katıldı ve bir konuşma yaptı. Mesut Doğan, kongrede yaptığı konuşmasında ilginç bir benzetmeyle, Türkiye’nin nasıl borç ve faiz kıskacına düşürüldüğünü anlattı. Saadet Genel Başkan Yardımcısı Doğan, […]

Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak oldu

Saadet Partisi Antakya İlçe Kongresi yapıldı, ilçe başkanlığına Fadıl Koçak seçildi. Saadet Partisi Antakya 6. Olağan Kongresi’ne, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da katıldı ve bir konuşma yaptı. Mesut Doğan, kongrede yaptığı konuşmasında ilginç bir benzetmeyle, Türkiye’nin nasıl borç ve faiz kıskacına düşürüldüğünü anlattı. Saadet Genel Başkan Yardımcısı Doğan, şöyle dedi:
“Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 için onaylanmış 2 Milyar 440 Milyon TL’lik bütçesi var, ama bu ülkenin 1 yılda sadece faize ödeyeceği para ise 240 Milyar TL!”
Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da yaptığı konuşmada, “Rusya, Ukrayna’ya saldırıyor, faturasını Türkiye ödüyor. Rusya öksürüyor, Türkiye hastalanıyor” dedi.
Kongrede ilçe başkanı seçilen Fadıl Koçak ise “Saadet Partisi, Türkiye’de aldatılmayan ve aldatmayan tek Partidir. Bu yüzden buradayım”
mesajı verdi. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version