Saadet Partili vekil Altınözü’nde incelemelerde bulundu

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Altınözü ilçesini ziyaret ederek, ilçenin yerel sorunlarını ve depremin ardından ortaya çıkan ihtiyaçları değerlendirdi. Ziyarette Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Harputluoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Mahmut Şan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri de yer aldı. Çalışkan, Altınözü Esnaf Sanatkarlar Odası […]

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Altınözü ilçesini ziyaret ederek, ilçenin yerel sorunlarını ve depremin ardından ortaya çıkan ihtiyaçları değerlendirdi. Ziyarette Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Harputluoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Mahmut Şan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri de yer aldı.
Çalışkan, Altınözü Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu, Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır, Şoförler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Çekiç’i ziyaret ederek ilçenin ekonomik ve toplumsal durumunu yakından inceledi.
Ziyaretler sırasında Hatay’ın gündemi, ekonomisi, esnafın ve çiftçilerin karşılaştığı zorluklar masaya yatırıldı. Necmettin Çalışkan, Hatay’ın sorunlarının tüm Hataylıların sorunu olduğunu ve çözüm için işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
Ayrıca Çalışkan, Altınözü ilçesindeki muhtarlarla da bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi. (Gönül Yeşil)

Exit mobile version