Saadet Partililer Sahada

“4 kişilik bir aile, günde 3 öğün sadece çay ve simitle beslense dahi bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor” diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Hatay’da konuştu, Ankara’yı eleştirdi: “Vatandaşlar, ekonomik anlamda büyük bir çıkmazda!” Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile GİK Üyesi Çelebi Keyhıdır, Hatay’a geldi. GİK üyesi olan, […]

“4 kişilik bir aile, günde 3 öğün sadece çay ve simitle beslense dahi bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor” diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Hatay’da konuştu, Ankara’yı eleştirdi: “Vatandaşlar, ekonomik anlamda büyük bir çıkmazda!”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile GİK Üyesi Çelebi Keyhıdır, Hatay’a geldi. GİK üyesi olan, Antakyalı Akademisyen, İş İnsanı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da çeşitli STK ziyaretlerinde bulunan Saadet yöneticileri, vatandaşlara karanfil, simit ve ayran dağıttı.

Saadet Partisi il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, 6’lı masanın, Türkiye’yi içinde bulunduğu tüm sıkıntılardan kurtaracağını savunurken, özellikle ekonomik anlamda vatandaşların büyük bir çıkmazda olduğunu ifade etti.

EKONOMİ İYİ YÖNETİLMİYOR

Kılıç özetle şöyle dedi:

“Türkiye’nin ekonomisi iyi yönetilmiyor. Vatandaşlarımız, çok ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. 4 kişilik bir aile, günde 3 öğün sadece çay ve simitle beslense dahi, bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor. Asgari ücret ise 8 bin 500 TL. Asgari ücret, vatandaşın simit parasına bile yetmiyor. Üretim yok, destekler yetersiz. Üreticilerimiz, bir yıl emek verip ürün yetiştiriyor, ama alış fiyatları masrafı bile karşılamıyor. Çiftçi, gece gündüz maliyetleri girdileri masrafları düşünüyor.

Adaletin tesisi, en önemli meselemizdi, ama bugün adalet bile mumla aranır hale geldi.  Biz, tüm sorunların ümidi olduğumuza inanıyoruz. 6’lı masa, bu gidişatı durdurmak ve bu sistemi değiştirmek isteyen partiler tarafından kurulan millet masasıdır.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version