Saba, Hocasına Hayran…

Müthiş Kariyer, Mükemmel Hoca Hatayspor’un Gürcü futbolcusu Saba Lobjanidze, çok iyi bir teknik direktör ile çalıştıklarını söyledi. TRT Spor’a konuşan Saba Lobjanidze’nin Teknik Direktörü Volkan Demirel ile ilgili görüşleri şöyle: “Gerçekten de çok iyi bir hocayla çalışıyoruz. Müthiş bir kariyer. Geçmişe baktığınız zaman, Türk futbolunu çok iyi bildiğini düşünüyoruz. Bu konuya gerçekten çok hakim ve […]

Müthiş Kariyer, Mükemmel Hoca

Hatayspor’un Gürcü futbolcusu Saba Lobjanidze, çok iyi bir teknik direktör ile çalıştıklarını söyledi. TRT Spor’a konuşan Saba Lobjanidze’nin Teknik Direktörü Volkan Demirel ile ilgili görüşleri şöyle:

“Gerçekten de çok iyi bir hocayla çalışıyoruz. Müthiş bir kariyer. Geçmişe baktığınız zaman, Türk futbolunu çok iyi bildiğini düşünüyoruz. Bu konuya gerçekten çok hakim ve bunu bize iyi yansıtıyor.”

Teknik Direktör Volkan Demirel ile önemli bir çıkış yakaladıklarını ve gelecekte çok daha iyi olacaklarını anlatan Lobjanidze, şöyle devam etti:

“İyi bildikleri var ve bize bunu pozitif anlamda geçiriyor. Hocanın bir gücü olduğunu biliyoruz. Gelecekte çok önemli işler yapacağını düşünüyorum.”

Saba Lobjanidze, Süper Lig’de büyük takımlara karşı oynamayı ayrıca sevdiğini de belirtti. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi zorlu maçlara çıkacaklarının hatırlatılması üzerine, Saba Lobjanidze şunları söyledi:

“Her maça farklı hazırlanıyoruz. Her maça, ona göre motive oluyoruz. Büyük maçlara gelince, o maçlarda oynamayı gerçekten seviyorum. Oralarda performans göstermek, gerçekten çok önemli ve ben de böyle maçları çok seviyorum.

Hedefimizin daha yukarısı olduğunu biliyorum. Aslında bu yüzden Volkan Hoca’nın bize gelişi, futbol anlamında bilgileri, bize kattığı pozitif enerji… Belki de bu yüzden başarılı olduk diyebilirim. Çünkü o geldikten sonra gerçekten takımın havasında pozitif bir değişiklik oldu. O yüzden hedefimiz ilk 8 diyebilirim.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version