Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saba Lobjanıdze’den duygu yüklü özeleştiri:

3 Puana Sevindim, El

3 Puana Sevindim, El Kaabı Adına  Üzüldüm Özür Dilerim…

Hatayspor’un 1-0 kazandığı Beşiktaş maçında kazanılan golün kim tarafından atıldığı ile ilgili kamuoyunda değişik görüşler yer alırken, kurallara göre topa en son dokunan, golün sahibi oluyor. Bu duruma göre, 5.dakikada Mame Diouf’un pasında pozisyona giren El Kaabi, kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden döndü ve El Kaabi’ye çarparak kaleye doğru yöneldi. O sırada top, çizgi üzerine gelirken, pozisyonu iyi izleysen Saba Lobjanizde, topa çizgi üzerinde dokundu ve ağlara bıraktı.

Kurallara göre golün yaratıcısı El Kaabi olsa da, kahramanı Saba Lobjanidze oldu. Hatayspor’un yıldız futbolcusu Saba Lobjanidze, golün yaratıcısı El Kaabi yerine kendisinin golü atan olarak anılmasının kendisini üzdüğünü, bu nedenle futbolcu arkadaşından özür dilediğini bildirdi.

Saba, sosyal medya hesabında şunları yazdı:

“Beşiktaş karşısında çok önemli bir 3 puan. Kabul etmeliyim ki, El Kaabi için üzülüyorum. Sebepler yazmaya başlamayacağım. Sadece, kalbimin derinliklerinde ondan özür diliyorum. En önemlisi, Beşiktaş karşısında 3 puan aldık ve beni mutlu eden de bu. Ama aynı zamanda Ayoub El Kaabi için üzüldüğümü de itiraf etmek istiyorum.”

 -Cemil Yıldız-