Sabancı Topluluğu Hatay’a açtığı kuluçka merkeziyle girişimcileri destekleyecek

Sabancı Cumhuriyet Seferberliği, Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketlerinden biri olarak 2021 yılında Sabancı Topluluğu tarafından başlatıldı. Cumhuriyet’in 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Hatay başta olmak üzere 6 Şubat depremlerinde ağır yıkım yaşanan bölgelerin yeniden ayağa kaldırılmasına destek vermek amacıyla bir yıldır sahada aktif olarak çalışıyor. Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında, bölgenin ekonomik ve […]

Sabancı Cumhuriyet Seferberliği, Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketlerinden biri olarak 2021 yılında Sabancı Topluluğu tarafından başlatıldı. Cumhuriyet’in 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Hatay başta olmak üzere 6 Şubat depremlerinde ağır yıkım yaşanan bölgelerin yeniden ayağa kaldırılmasına destek vermek amacıyla bir yıldır sahada aktif olarak çalışıyor.

Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacak özel bir projenin hayata geçirilme hazırlığı devam ediyor. Bu projenin odak noktası, gençler, kadınlar ve deprem bölgesindeki her yaş grubundan girişimcilerin gelecekteki hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak.

Bu önemli girişimin bir parçası olarak, Sabancı Topluluğu tarafından inşa edilen Kuluçka Merkezi tamamlandı ve açılışa hazır hale getirdi. Kuluçka Merkezi, bölgedeki girişimcilere iş fikirlerini geliştirmeleri, işlerini büyütmeleri ve sürdürmeleri için gerekli destek ve kaynakları sunmayı amaçlıyor.

Sabancı Topluluğu, bu anlamlı projenin açılışını 25 Ekim 2023 Çarşamba günü programlanan basın toplantısı saat 12.00’de gerçekleştirecek. Açılış töreni, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper’in ev sahipliğinde Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO Antakya Kisecik Fuar Alanı Hortikültür Binası (F Kapısı)’nda düzenlenecek. Açılışı sosyal medya hesabından duyuran Sabancı Topluluğu şöyle denildi: “Basın toplantımıza katılma ve bu önemli projenin lansmanını birlikte kutlama şerefine nail olma fırsatını değerlendirmeniz için sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Detaylar ve katılım için ayrıntılı bilgiler en kısa sürede paylaşılacaktır. Bu önemli günde bizimle birlikte olmanızı dört gözle bekliyoruz.” (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version