Sağlık Sorunları Masada

OHSAD ile ÖHP işbirliğiyle Antakya’da yapılan toplantıda, Hatay ve 4 çevre İl’de “Sağlıkta Sorunlar ve Sektörün Geleceği” masaya yatırıldı. Kısa adı OHSAD olan, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu koordinesinde, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği ile Özel Hastaneler Platformu ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilen toplantıda, Hatay dahil 5 çevre İl’deki sağlık sorunları ile sağlık […]

OHSAD ile ÖHP işbirliğiyle Antakya’da yapılan toplantıda, Hatay ve 4 çevre İl’de “Sağlıkta Sorunlar ve Sektörün Geleceği” masaya yatırıldı.

Kısa adı OHSAD olan, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu koordinesinde, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği ile Özel Hastaneler Platformu ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilen toplantıda, Hatay dahil 5 çevre İl’deki sağlık sorunları ile sağlık sektörünün geleceği masaya yatırıldı.

İlimiz Hatay ile Adana, Gaziantep, Osmaniye ile Kahramanmaraş illerindeki, sağlıkla ilgili resmi ve özel kurum temsilcilerinin katıldığı toplantı, geçtiğimiz hafta sonunda Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya; Sağlık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Strateji Geliştirme Başkanlığı Yöneticileri, Hatay Sağlık İl Müdürü, Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş SGK İl Müdürleri, çevre illerden gelen özel hastane yetkili ve yöneticileri katıldı. OHSAD Başkanı, aynı zamanda Antakya Mozaik Hastanesi Genel Müdürü Fazıl Altunay, katkı ve katılımlarından dolayı, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği adına resmi-özel tüm davetlilere teşekkür etti.

Antakya’daki toplantıya; Sağlık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Gündüz, Sağlık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr.Muhammet Ertuğrul Eğin, Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler Daire Başkanı Ecz. Ahmet Aydınlı, Sağlık Bakanlığı Ayakta Teşhis ve Tedavi Kurumları Daire Başkanı Mustafa Karakışla, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Dr. Reşat Bahat, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Fazıl Altunay, Özel Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Hayrettin Taşar, Başhekim Op. Dr. Haydar Mısırlıoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ali Kuh, Genel Müdür ve aynı zamanda Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ozan Güngör ve İşletme Müdür Yardımcısı M. İbrahim Ünal katıldı.
Toplantıda, sektörün sorunları ve geleceğine ilişkin konularda önemli bilgiler aktarıldı, gelecekle ilgili nelerin yapılabileceği konuşuldu ve sorunların çözümü noktasında Sağlık Bakanlığı ile diyalogun eksik edilmemesi gerektiği hatırlatıldı. -Haber/Mutlu Yanık-

Exit mobile version