Sağlıkları İçin

Sağlıklı Çocuk Dergisi… İskenderun’daki yüzme okulu başta olmak üzere, yaz sporlarına devam eden minikler ile Kur’an Kursu’na katılan çocuklara, sağlıklarını koruma ve sağlığın önemini tanıma bakımından Sağlıklı Çocuk Dergisi dağıtılıyor. İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından; Gençlik Merkezi, Zeki Şanal Kapalı Havuzu, Yelken Kulübü, Kreş ve Anaokulları, Yaz Okulları ve Kur’an-ı Kerim kurslarında eğitim […]

Sağlıklı Çocuk Dergisi…

İskenderun’daki yüzme okulu başta olmak üzere, yaz sporlarına devam eden minikler ile Kur’an Kursu’na katılan çocuklara, sağlıklarını koruma ve sağlığın önemini tanıma bakımından Sağlıklı Çocuk Dergisi dağıtılıyor.
İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından; Gençlik Merkezi, Zeki Şanal Kapalı Havuzu, Yelken Kulübü, Kreş ve Anaokulları, Yaz Okulları ve Kur’an-ı Kerim kurslarında eğitim gören geleceğimizin teminatı olan çocuklara Sağlıklı Çocuk Dergisi dağıtımı yapıldı. Yetkililer, çocukların ve miniklerin bu dergileri alarak okumaları, ailelerine verip aile ortamında önemli sağlık bilgilerinin paylaşılmasının amaçlandığını kaydetti.
-Selvi Günay-

Exit mobile version