Sağlıklı yaşam için spor

Arsuz Belediyesi, pandemi döneminde spordan ve sosyal hayattan uzak kalanlar için açık havada spor etkinlikleri başlatıyor. Arsuz Belediyesi ve Arsuz Turizm ve Kültür Derneği işbirliğinde, sporu halkla buluşturma adına, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ etkinliği gerçekleştiriliyor. Arsuz Belediyesi Devlet Demir Yolları Parkı’nda yaz boyu devam edecek olan egzersiz, yoga, zumba ve pilates gibi spor etkinlikleri, vatandaşın […]

Arsuz Belediyesi, pandemi döneminde spordan ve sosyal hayattan uzak kalanlar için açık havada spor etkinlikleri başlatıyor.

Arsuz Belediyesi ve Arsuz Turizm ve Kültür Derneği işbirliğinde, sporu halkla buluşturma adına, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ etkinliği gerçekleştiriliyor. Arsuz Belediyesi Devlet Demir Yolları Parkı’nda yaz boyu devam edecek olan egzersiz, yoga, zumba ve pilates gibi spor etkinlikleri, vatandaşın katılımına açık ve ücretsiz olacak.
20 Haziran Cumartesi gününden itibaren iki haftada bir yapılacak olan etkinlikler, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği (ASYA-GYM) Spor Komisyonu Başkanı Sayın Demet Tumani tarafından gerçekleştirilecek.
Arsuz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vücut direncini geliştirmek ve sağlıklı yaşam için yapılacak etkinliklere katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir” mesajı da paylaşıldı. -Mutlu Yanık-

Exit mobile version