Sahada baklava ziyafeti…

BAL ligi ekibi Yayladağspor futbolcuları yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken önceki gün bir tatlı sürprizi ile karşılaştı, Hatayspor Kulübü Eski Başkanlarından Mehmet Şaşmaz, yeşil-beyazlı futbolculara baklava ikramında bulundu. Baklavayı yeni açılan Yayladağı stadına kadar gönderen eski başkan Mehmet Şaşmaz’ın bu ikramı Yayladağıspor camiasına sevindirirken kulüpten şu paylaşım yapıldı: “Antrenman sonu Hatay spor eski başkanlarından saygı değer […]

BAL ligi ekibi Yayladağspor futbolcuları yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken önceki gün bir tatlı sürprizi ile karşılaştı, Hatayspor Kulübü Eski Başkanlarından Mehmet Şaşmaz, yeşil-beyazlı futbolculara baklava ikramında bulundu. Baklavayı yeni açılan Yayladağı stadına kadar gönderen eski başkan Mehmet Şaşmaz’ın bu ikramı Yayladağıspor camiasına sevindirirken kulüpten şu paylaşım yapıldı:
“Antrenman sonu Hatay spor eski başkanlarından saygı değer iş insanı sn Mehmet Şaşmaz beyefendi tarafından futbolcularımıza baklava ikramı. Mehmet beye teşekkür eder sağlıklı günler dileriz”  (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version