Saham bile yok. Rakibim Fenerbahçe

Milyon, on milyon dolarların harcandığı süper ligde bir takım düşünebiliyor musunuz çalışacak saha bulamıyor. Bir şehirden başka şehre, bir sahadan başka sahaya… Tıpkı göçebeler gibi… Deprem sonrası Hatay stadyumunda, maç oynanamayacak ,tribünlerde maç izlenemeyecek derecede hasar oluşunca Hatayspor rotayı İstanbul RİVA’ya TFF tesislerine çevirdi ve federasyonun anlayış göstermesiyle burada çalışmaları başlattı. Ancak Hatayspor’un Mersin idman […]

Milyon, on milyon dolarların harcandığı süper ligde bir takım düşünebiliyor musunuz çalışacak saha bulamıyor.
Bir şehirden başka şehre, bir sahadan başka sahaya…
Tıpkı göçebeler gibi…
Deprem sonrası Hatay stadyumunda, maç oynanamayacak ,tribünlerde maç izlenemeyecek derecede hasar oluşunca Hatayspor rotayı İstanbul RİVA’ya TFF tesislerine çevirdi ve federasyonun anlayış göstermesiyle burada çalışmaları başlattı. Ancak Hatayspor’un Mersin idman sahası ile diğer tesislerinin Ekim ayı başında hazır olması gerekiyordu olmadı, bu gidişle de Erdemli sahasının maçlara hazır hale gelmesi yılın sonlarına doğru sarkacağa benziyor.
TFF’nin RİVA tesislerinde nedendir bilinmez Hatayspor iki gündür çalışamıyor Bunun üzerine de teknik direktör Volkan Demirel, Ümraniyespor yetkililerine başvurdu ve sahaları için ricacı oldu.
Ümraniyespor kulübü de anlayış gösterdi ve seve seve tesislerini sahasını Hatayspor’a verdi..
Bordo-beyazlılar, Çarşamba günkü ve dünkü çalışmaları Ümraniye stadında gerçekleştirdi bugün ve yarınki idman da yine Ümraniye stadında yapılacak…
İşte Hatayspor, Fenerbahçe maçına böyle hazırlanıyor.
Sarı lacivertli ekibin Kadıköy-Dereağzı tesislerinde bir değil, birkaç sahası var.. İşte aradaki fark bu…
Birinin sahası çok, diğerinin ise sahası yok…
Pazar günü de bu iki takım eşit şartlarda karşı karşıya gelecek.
Haberimize konu Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’in Çarşamba günü Ümraniye stadındaki çalışma sırasında objektiflere yansıyan bu görünümü acaba bu sıkıntıların yüzüne yansıyan sonucu mu?(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version