Samandağ Belediyesi “Beyaz Masa” iletişim hattı kuruyor

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Zabıta birim ekibi ile bir araya gelerek kentteki çevre sorunları ve çözüm yollarını ele aldı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Görür ve Zabıta Müdürü Önder Şimşek de katıldı.Başkan Karaçay, açılış konuşmasında, son zamanlarda yaşanan deprem felaketinin yanı sıra çevre kirliliği, yaya geçitlerinin işgali gibi sorunlara dikkat çekerek, yönetim olarak önceliklerinin kentin yaralarını sarmak ve yaşanabilir bir Samandağ oluşturmak olduğunu belirtti. Vatandaşlarla dayanışma içinde kalıcı çözümler üretmek için çalışacaklarını vurguladı.

Moloz ve çöp atıklarının sokaklara bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Karaçay, zabıta ekiplerinin bu konuda vatandaşları uyaracağını söyledi. Ayrıca yakın bir zamanda “Beyaz Masa” iletişim hattının kurulacağını duyurdu. Bu hattın çevre sorunlarıyla ilgili şikayetleri değerlendireceğini ve kalıcı çözümler için ilgili birimlere yönlendirme yapılacağını belirtti.

Başkan Karaçay, konuşmasında, halkla birlikte hareket ederek kentin çevre sorunlarını çözmeye odaklanacaklarını ve sosyal yaşam alanlarının korunması ve temiz tutulmasının her vatandaşın sorumluluğu olduğunu vurguladı. Belediye olarak halkla güç birliği içinde olmanın her türlü engeli aşabileceklerini ifade etti.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version