Samandağ Belediyesi bozuk yollarını yeniliyor

Samandağ Belediyesi, ilçede bozuk yol bırakmama hedefiyle kapsamlı bir yol yenileme çalışması başlattı. Öncelikle okul yollarına odaklanan ekipler, ana arterler, cadde ve ara sokaklarda da yenileme çalışmalarına hız verdi. Kış öncesi öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için harekete geçen Samandağ Belediyesi, okul yollarının yanı sıra birçok mahallede cadde ve sokakları da yeniden düzenliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, […]

Samandağ Belediyesi, ilçede bozuk yol bırakmama hedefiyle kapsamlı bir yol yenileme çalışması başlattı. Öncelikle okul yollarına odaklanan ekipler, ana arterler, cadde ve ara sokaklarda da yenileme çalışmalarına hız verdi.

Kış öncesi öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için harekete geçen Samandağ Belediyesi, okul yollarının yanı sıra birçok mahallede cadde ve sokakları da yeniden düzenliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cemal Gürsel Mahallesi’nde yıllardır bozuk olan Samandağ Anadolu Lisesi ve Jan-Suphi Beylüni Anadolu Lisesi yollarında (İngiliz Okulu Caddesi) zemin düzenleme ve asfalta hazırlık çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaların ardından, Samandağ ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile beton asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Çöğürlü Mahallesi’nde de Çöğürlü İlkokulu’na giden yolda genişletme ve düzenleme çalışmaları sürüyor. Ayrıca, Mağaracık Mahallesi’nde Barış Caddesi, Yeni Mahalle’de Nazım Hikmet Ran Caddesi’ne bağlı 142. Sokak ve Dibek Sokak’a bağlı ara sokaklarda parke kaplama çalışmaları yapılıyor. General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde de İnönü Caddesi ile Kumsal Sokağı’nı bağlayan ara sokakta yenileme çalışmaları devam ediyor.

Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “42 mahallemize en iyi hizmeti sunmak için her yolu, her sokağı ve her caddeyi yeniden düzenliyoruz. Deprem felaketinden sonra meydana gelen hasarlar nedeniyle sorumluluğumuz en üst düzeydedir. Halkımızın beklenti ve taleplerini en kısa sürede karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Samandağ hepimizin” denildi. – Volkan İcil-

Exit mobile version