Samandağ Belediyesi ekipleri sahada

Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kentin 8 farklı noktasında yol çalışmaları yapıyor. Samandağ Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birçok mahallede eşzamanlı olarak yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce birçok mahallemizde eşzamanlı olarak yol bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak 8 […]

Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kentin 8 farklı noktasında yol çalışmaları yapıyor. Samandağ Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birçok mahallede eşzamanlı olarak yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce birçok mahallemizde eşzamanlı olarak yol bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak 8 farklı mahallemizde yol çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekiplerimizce bugün itibariyle Değirmenbaşı Mahallesi, Uzunbağ Mahallesi, Mağaracık Mahallesi, Deniz Mahallesi, Hıdırbey Mahallesi, Avcılar Mahallesi, Yeşilada Mahallesi ve Yeni Mahalle’de yol bakım ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Daha güzel bir Samandağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Samandağ Belediyesi, yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ederek, şehirdeki altyapıyı iyileştirmeyi amaçlıyor.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version