Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Belediyesi faaliyeti

Çöp Konteynerlerine Estetik Dokunuş

Çöp Konteynerlerine Estetik Dokunuş

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın “En Güzel Temizlik, Kirletmemektir” sloganı doğrultusunda ilçe genelinde, çevre temizliği ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla temizlik kampanyasına start verildi.
Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliği ile ilgili farkındalık ve toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini boyadı.
Cadde ve sokaklara estetik bir görünüm kazandıran çöp konteynırlarının üstünde sevilen çizgi film karakterleri ve Samandağ için önem arz eden Caretta Caretta kaplumbağa resimleri yer alıyor.
Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “İlçemizde çevre temizliği bilinci oluşturmak amacıyla böyle bir farkındalık çalışmasını başlattık. Boyama çalışmalarımız ilçemiz genelinde bulunan bütün çöplerde devam edecek. Çöplerimizin üzerine çizilecek resimler ile ilgili vatandaşlarımızın tekliflerine açığız. Çöp konteynırının üzerinde görmek istediğiniz resmi bize ulaştırabilirsiniz. Daha temiz bir Samandağ için el ele verecek birlikte başaracağız” dedi. -Mehmet Özgün-