Samandağ Belediyesi ilçeyi güzelleştiriyor

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temiz bir görünüm kazanma amacıyla yoğun bir mesai harcıyor. İlçenin daha yeşil hale gelmesi için devam eden çalışmalar kapsamında parklar, caddeler, ve refüjlerde peyzaj, temizlik, bakım ve onarım faaliyetleri devam ediyor. Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları, ve […]

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temiz bir görünüm kazanma amacıyla yoğun bir mesai harcıyor. İlçenin daha yeşil hale gelmesi için devam eden çalışmalar kapsamında parklar, caddeler, ve refüjlerde peyzaj, temizlik, bakım ve onarım faaliyetleri devam ediyor.
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları, ve yeşil alan projeleri gerçekleştirerek ilçenin estetik görünümünü artırıyor. Bu çalışmaların bir parçası olarak ağaçların ilaçlama, budama ve bakımı da yapılıyor.
Park ve bahçelerde bulunan banklar ve oyun grupları gibi ekipmanların onarımları da ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca, belediyenin kendi sera tesislerinde yetiştirilen ağaçlar ve çiçekler, ilçenin cadde ve sokaklarına daha fazla yeşillik ve estetik kazandırıyor.
Samandağ Belediyesi’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Daha yeşil ve daha güzel bir Samandağ için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, ilçemizin yaşanabilirliğini artırmak ve sakinlerimize daha çekici bir çevre sunmak. Daha yeşil ve daha güzel bir Samandağ’ı birlikte inşa edeceğiz” dedi. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version