Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Belediyesi…

Hatay’da Kreş-Çocuk Bakımevi olan

Hatay’da Kreş-Çocuk Bakımevi olan tek Belediye

Hatay’da Büyükşehir ile 15 İlçe Belediyesi arasında Kreş ve Çocuk Bakımevi olan tek kurumun Samandağ Belediyesi olduğu bildirildi Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, yeni eğitim ve öğretim sezonunda da çalışmalarını sürdürüyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, Hatay ilinde, Belediye tarafından yapılan ilk ve tek Kreş ve Çocuk Bakımevi olma özelliğine sahip. Samandağ Belediyesi yetkilileri, hayata geçirilen Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin, ailelerin güven içinde çocuklarını teslim edebilecekleri bir yuva, ana kucağı olma özelliği ile öğrenci velilerinin ilgisini çektiğini belirtiyor.
Samandağ Belediyesi Kreş ve Çocuk Bakımevi ile ilgili özellikler şöyle sıralandı:
“Çocukların kişisel gelişimleri için her detayın düşünüldüğü kreşte eğitim, alanında uzman kişiler tarafından veriliyor. Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi; çocukların kendini ve etrafını tanıyan, ne yapacağını bilen, kendini ifade edebilen, düşüncelerini paylaşabilen, karar vermeyi öğrenen, fikir ve projelerini sunabilen güçlü bir kişiliğe sahip sağlıklı bireyler olarak yetişkinliğe ulaşmalarını amaçlayan bir misyona sahiptir. Tiyatro, drama, dans sporu, yabancı dil, müzik, resim, akıl oyunları, satranç ve okuma atölyelerinde neşe içinde eğitim alan çocuklar, öz güven ve ahlaki değerlerle donatılıp, sanatla ve bilimle kendilerini geliştirme imkanı buluyor.
Gündüz bakımevlerinde, çocukların kişisel gelişimlerine, el-motor becerilerine ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağlayan eğitimler veriliyor. Sinema, tiyatro, müze gezileri yapan minikler, yaşlarına uygun etkinliklere katılarak sosyalleşiyor.” -Cemil Yıldız-