Samandağ Belediyesi’nden 6 şubat etkinliği

6 Şubat Salı günü birinci yılını dolduracak olan yüzyılın felaketinde şehit olan on binlerce insanımızı anma adına yarın ve salı günü birçok ilçemizde resmi-özel kurumlarca törenler düzenlenirken, bunlardan birisi de Samandağ’da yapılıyor. Samandağ Belediyesi organizesindeki tören de Salı günü yapılıyor. Duyuru şöyle: “6 Şubat 2023 Depremi Yıldönümü Anma Programı kapsamında Belediyemiz tarafından çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz […]

6 Şubat Salı günü birinci yılını dolduracak olan yüzyılın felaketinde şehit olan on binlerce insanımızı anma adına yarın ve salı günü birçok ilçemizde resmi-özel kurumlarca törenler düzenlenirken, bunlardan birisi de Samandağ’da yapılıyor.

Samandağ Belediyesi organizesindeki tören de Salı günü yapılıyor. Duyuru şöyle:
“6 Şubat 2023 Depremi Yıldönümü Anma Programı kapsamında Belediyemiz tarafından çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz 6 Şubat Anıt Parkımızda deprem şehitleri adına fidan Dikimi gerçekleştirilecektir.
6 Şubat Salı günü saat: 14:00′ te Uzunbağ Büyük Karaçay Nehri yanında ( Hatsu Binası yanı) yapılacak fidan dikimi ve anma programına tüm halkımız davetlidir.
6 Şubat anmaları kapsamında saat 20:00′ de Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda “Kentimizin Hikayesi Bir Antakya Anlatısı” isimli tiyatro gösterisi sahnelenecektir. Tüm halkımız davetlidir.” – Meriç Demiray-

Exit mobile version