Samandağ İlçesinde Aynı Gün Üç Acı Olay

İlk olay, Samandağ-Yeniköy yolunda minibüs ile motosikletin karıştığı bir kazayla gerçekleşti. Kazada motosiklet sürücüsü genç hayatını kaybetti ve olayla ilgili olarak jandarma inceleme başlattı.   İkinci acı olay, Yeniköy Mahallesi’nde yaşandı. 12 yaşındaki Erdem Kara, evin damında oynarken boynuna dolanan ip sonucu düşerek hayatını kaybetti. Sempatikliğiyle bilinen Erdem Kara’nın bu trajik kazada hayatını kaybetmesi ailesi […]

İlk olay, Samandağ-Yeniköy yolunda minibüs ile motosikletin karıştığı bir kazayla gerçekleşti. Kazada motosiklet sürücüsü genç hayatını kaybetti ve olayla ilgili olarak jandarma inceleme başlattı.

 

İkinci acı olay, Yeniköy Mahallesi’nde yaşandı. 12 yaşındaki Erdem Kara, evin damında oynarken boynuna dolanan ip sonucu düşerek hayatını kaybetti. Sempatikliğiyle bilinen Erdem Kara’nın bu trajik kazada hayatını kaybetmesi ailesi ve mahalle halkını derin üzüntüye boğdu.

 

Üçüncü olay ise Çiğdede Mahallesi’nde meydana geldi. Taner Soral adlı genç motosikletiyle yola çıkan sahipsiz bir köpeğe çarpmamak için manevra yaparken park halindeki bir otomobile çarptı ve ne yazık ki hayatını kaybetti. Taner Soral’ın cenaze törenine ailesi, sevenleri, Samandağ Belediye Başkanı Dt. Emrah Karaçay, Samandağ belediye eski başkanları Ganim Canbolat ve Av. Refik Eryılmaz ile çok sayıda kişi katıldı.

 

Cenaze töreni sonrası yapılan açıklamalarda, Samandağ ilçe yollarının motosiklet sürüşü için uygun olmadığı ve bu nedenle sürücülerin mutlaka eğitim alması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, sokak köpeklerinin resmi kurumlarca toplanması gerektiği aksi halde daha vahim kazaların ve ölümlerin yaşanabileceği savunuldu.-Yusuf Cemil Karaçay-

Boğazına dolanan iple can veren minik ERDEM KARA’nın ölümü üzdü

Exit mobile version