Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Samandağ’da acı olay: 14 yaşında hayatını kaybetti

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir tamir atölyesinde meydana gelen patlama, 14 yaşındaki Tunç Çam’ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir tamir atölyesinde meydana gelen patlama, 14

Edinilen bilgilere göre olay, Samandağ-Antakya yolu üzerindeki Karaçay Bucağı mevkiinde bulunan bir tamir atölyesinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada 14 yaşındaki Tunç Çam ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çam, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Son yolculuğuna Uğurlanacak

Genç yaşta hayatını kaybeden Tunç Çam’ın cenazesi, bugün (9 Eylül 2026) saat 10.00’da Huzurlu Mahallesi’nde bulunan Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öte yandan patlamanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Tunç Çam’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.