Samandağ’da aynı gün 2 yangın

Sazlık yandı, klima kablosu tutuşunca ev yandı… İlimiz Samandağ ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonunda aynı gün iki ayrı yangın meydana geldi. Bir yangında, sazlık, alevlere teslim olurken, diğer yangında ise bir evde çalışan klima kabloları tutuşunca evde yangın çıktı. Sazlık yangını, ilçenin Liman Mahallesi’nde yaşandı. Alevler ve dumanların yükseldiği yangında, sazlık tamamen yandı. 3 ayrı noktaya […]

Sazlık yandı, klima kablosu tutuşunca ev yandı…

İlimiz Samandağ ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonunda aynı gün iki ayrı yangın meydana geldi. Bir yangında, sazlık, alevlere teslim olurken, diğer yangında ise bir evde çalışan klima kabloları tutuşunca evde yangın çıktı.
Sazlık yangını, ilçenin Liman Mahallesi’nde yaşandı. Alevler ve dumanların yükseldiği yangında, sazlık tamamen yandı. 3 ayrı noktaya sıçrayan yangın, daha fazla büyümeden, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Diğer yangın, Samandağ ilçesi Çöğürlü Mahallesi’nde bir binanın 2.katındaki dairede çıktı. Yangının çıkış nedeni, klimanın fazla çalışması sonucu kabloların tutuşması gösterildi. Yangına, Büyükşehir İtfaiyesi müdahale etti ve büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle, evde ciddi zarar olduğu kaydedildi. Her iki olayda da ölen ya da yaralanan olmadı.
-Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version