Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ’da defile

Ünlü mankenler, Samandağ podyumlarında

Ünlü mankenler, Samandağ podyumlarında boy gösterdi.

Türkiye’nin en önemli modacılarından biri olan Hüseyin Küçük, Samandağ Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği Samandağ’da yerel ipek kumaşlardan tasarladığı ürünleri düzenlediği bir defile ile podyuma çıkarttığı mankenlerle tanıttı.
Samandağ 1.Ulusal İpek Baharı kapsamında yapılan defilede, Modacı Hüseyin Küçük’ün Samandağ ipeğinden yapılan kumaşlardan dikilen özel tasarımları sergilendi. İlgiyle izlenen defilenin sonunda Modacı Hüseyin Küçük, defilede yer alan mankenlerle beraber podyuma çıktı. Modacı Küçük’e, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından plaket takdim edildi.
Modacı Hüseyin Küçük, defilenin sonunda yaptığı konuşmada, “Bana, Antakya’yı sevdirdiği için Mehmet Güzelmansur’a çok teşekkür ediyorum. Samandağ İpek Köyü’ne gittim. El emeği göz nuru ürünleri güzel dokuyorlar. Küresel dünyada bu ürünleri artı değer çevirmek gerek. Samandağ ipeğinin markalaşması için buraya geldim. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir’e çok teşekkür ederim. Samandağ insanına teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız” dedi.
-Selvi Günay-