Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eryılmaz, Savaş’a teşekkür etti

Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Samandağ’da

Samandağ Belediyesi işbirliğiyle

Samandağ’da Hatay BŞB ile Samandağ Belediyesi işbirliğiylene Caddesine Asfalt

Girne Caddesine Asfalt

Samandağ’da, İlçe Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, ilçenin önemli güzergahlarından biri olan, motorlu taşıt trafiği yüksek Girne Caddesi beton asfaltla kaplanıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, beton asfalt hamlesiyle ilgili olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve ekibine teşekkür ederken, dün şu paylaşımı yaptı:

“Ekiplerimizin yaklaşık 5 aydır çalışma içinde olduğu, Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesi’nde (Girne Caddesi) yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, duvar örme, su taşkınlarını önleme amacıyla büz döşeme, mazgal yapımı ve zemin düzenleme çalışmalarımızı tamamlayarak, yolu asfalta hazır hale getirmiştik. Asfalta hazır hale getirdiğimiz bu caddemizin, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yaptığımız görüşme neticesinde, yarın beton asfalt kaplanmak üzere yol yapım çalışmalarına devam edileceği bilgisini aldık. Bu hususta gösterdiğiniz sabır ve anlayışınızdan dolayı siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, daha geniş, daha modern ve daha ferah olacak olan bu yolumuzun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Ayrıca asfalt çalışmalarını gerçekleştirecek Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına şimdiden teşekkür ediyorum.”

-Cemil Yıldız-