Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ’da kitap günleri yarın başlıyor…

Samandağ Belediyesi tarafından Samandağ’da

Samandağ Belediyesi tarafından Samandağ’da ilk defa düzenlenecek olan “Samandağ Kitap Günleri”, 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 14:00’da Hz. Hızır Parkı’nda başlayacak. Duayen yazarların, şairlerin ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katılacağı Kitap Günleri kapsamında, şiir ve müzik dinletisi yanı sıra duayen yazarlar hayranları ile bir araya gelerek eserlerini imzalayacaklar.
Etkinlik kapsamında onlarca yazarın binlerce eseri, Hataylı kitapseverlerle buluşacak. “Okuma Özgürlüktür” sloganı ile düzenlenecek olan etkinliğe katılması beklenen ünlü yazarlardan bazıları şunlar:
Ataol Behramoğlu, İsmail Saymaz, Bekir Öztürk, Ahmet Eroğlu, Murat Ali Bilkay, Ali İbrahim Öz, Tolga Uluaydın, Erkan Karasoy, Köksal Aydın, Necla Karataş, Yılçay Atar, Serkan Emir’in yanı sıra, Hataylı Yazarlardan Güler Kalem, Murathan Çarboğa, Bahri Loş, Ferhat Zidani, Mehmet Mevlüt Bulanık, Necla Karataş, Mahmut Çetin Zorba, Çetin Kalkan, Şekip Güzelmansur, Yahya Harbelioğlu.
Etkinlik kapsamında, 4 Ekim saat 18.00’de, Samandağ Deniz’deki Hızır Parkı’nda, Yazar İsmail Sayaz kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla sohbette bulunacak. 6 Ekim Pazar günü saat 18:00’da, Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, şiir ve müzik dinletisi sunarak hayranları için kitaplarını imzalayacaklar.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 4 – 13 Ekim tarihleri arasında, her gün 10:00 – 22:00 saatleri arasında açık kalacak olan etkinliğe bütün kitapseverleri davet etti. Başkan Eryılmaz, “Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururu ve bir o kadar da heyecanını yaşıyoruz. Sevilen yazarları ilçemizde ağırlayarak vatandaşlarımız ile buluşturacağımız için çok mutluyuz. Tüm Vatandaşlarımızı, 4 – 13 Ekim tarihleri arasında Kitap Günleri’ne bekliyoruz” açıklaması yaptı. -Cemil Yıldız-