Samandağ’da paskalya çoşkusu

Hristiyan alemi içinde özel yeri olan PASKALYA BAYRAMI dün kutlandı. İlimizde de Antakya, İskenderun, Arsuz ile Samandağ ilçelerinde ayrı ayrı kutlamalar gerçekleşti Samandağ-Vakıflı’daki kilisede dün sabah gerçekleşen kutlamalara ilçe belediye başkanı Emrah Karaçay da katıldı. Samandağ Belediyesi gelişmeyi şöyle duyurdu: “Belediye Başkanımız Emrah Karaçay, dün sabah erken saatlerde kilisede düzenlenen törene katılarak Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya […]

Hristiyan alemi içinde özel yeri olan PASKALYA BAYRAMI dün kutlandı. İlimizde de Antakya, İskenderun, Arsuz ile Samandağ ilçelerinde ayrı ayrı kutlamalar gerçekleşti
Samandağ-Vakıflı’daki kilisede dün sabah gerçekleşen kutlamalara ilçe belediye başkanı Emrah Karaçay da katıldı. Samandağ Belediyesi gelişmeyi şöyle duyurdu:
“Belediye Başkanımız Emrah Karaçay, dün sabah erken saatlerde kilisede düzenlenen törene katılarak Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramı sevincine ortak oldu.
Düzenlenen törenin ardından törene katılan vatandaşlar ile yumurta tokuşturarak Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını kutladı.
Bir kez daha tüm Hristiyan aleminin Paskalya bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve bölgemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” – Meriç Demiray-

Exit mobile version