Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Samandağ’da Sahipsiz Köpek Saldırısı …

65 yaşındaki Refik Sahillioğulları kolundan ve bacağından yaralandı  

Samandağ ilçesinde, parkta sahipsiz köpeklerin saldırması sonucu yaralanan kişi tedaviye alındı. Atatürk Sahil Parkı’nda yürüyüşe çıkan 65 yaşındaki Refik Sahillioğulları, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Sahillioğulları’nın bağırarak yardım istemesi üzerine, çevredekiler köpekleri uzaklaştırdı.

Kolundan ve bacağından yaralanan Sahillioğulları, ihbar üzerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince getirildiği Samandağ Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapıldı ve taburcu edildi.

 Tedavisinin ardından taburcu edilen Sahillioğulları, parkta her yürüyüş yaptığında sahipsiz köpeklerle karşılaştığını söyledi.  Köpeklerin ısırması nedeniyle acı çektiğini belirten Sahillioğulları, şöyle konuştu: “Her sabah veya akşam yürüyüş yaptığımda arkamda 5-6 köpek oluyor. Bazı günler saldırmaya çalışıyorlardı ama umursamıyordum. Son olayda akşam yürüyüş yaparken köpekler üstüme saldırdı. Saldırı sırasında tanıdıklar beni kurtarmaya çalıştı ama köpekler 2-3 yerimden ısırdı. Acılar içerisinde kıvrandım. İlgili kurumlardan bu köpeklerin toplatılmasını istiyorum. Atatürk Sahil Parkı çok güzel bir yer ancak bu köpeklerin içerisinde olması çok sakıncalı. Bu köpeklerin toplatılmasını belediyeden rica ediyorum. Sadece bana değil birçok kişiye saldırıyorlar.”

      Mehmet ÖZGÜN  -AA-

DİĞER VİDEOLAR