Samandağ’da Tekebaşı Halkı Foseptik Kokusu Nedeniyle Hatay BŞB’ye Karşı Eylem Yaptı

BAŞKAN ERYILMAZ ”YANINIZDAYIM” DEDİ İlimiz Samandağ ilçesinin en büyük yerleşim birimlerinden olan Tekebaşı Mahallesi’nde foseptik kokuları uzun süredir sıkıntı oluşturmaktaydı.Önceki gün bölge halkı Hatay BŞB’nin ilgili kurumunu bu soruna karşı ilgisizlikle suçladı ve eylem yaptı.Gelişme üzerine bölgeye giden ilçe belediye başkanı Refik Eryılmaz da bölge halkının haklı olduğunu ilgili kurumun bu hizmeti vermesi gerektiğini dile […]

BAŞKAN ERYILMAZ ”YANINIZDAYIM” DEDİ

İlimiz Samandağ ilçesinin en büyük yerleşim birimlerinden olan Tekebaşı Mahallesi’nde foseptik kokuları uzun süredir sıkıntı oluşturmaktaydı.
Önceki gün bölge halkı Hatay BŞB’nin ilgili kurumunu bu soruna karşı ilgisizlikle suçladı ve eylem yaptı.
Gelişme üzerine bölgeye giden ilçe belediye başkanı Refik Eryılmaz da bölge halkının haklı olduğunu ilgili kurumun bu hizmeti vermesi gerektiğini dile getirdi.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın, Tekebaşı halkını haklı gösteren büyükşehir belediyesine yönelik ”Vatandaşlarımızın bu haklı mücadelesinin yanındayız ”başlıklı eleştirel paylaşımı şöyle: “Tekebaşı Mahallemizde foseptik kokusuna karşı yaşam savaşı veren mahalle sakinlerimizin mücadelesine destek vererek, yetkilileri görevlerini yapmaya davet ettik. Yetkili kurum Tekebaşı Mahallemizde yaşanan kanalizasyon sorununu ivedi bir şekilde çözüme kavuşturacaklarının sözünü bizlere verdi.
Göreve geldiğimiz ilk günden beri halkımızın yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de her zaman halkımızın yanında olmaya, halkımızın hak arama mücadelesinin yanında devam edeceğiz.” – Tamer Yazar

Exit mobile version