Samandağ’da ‘Umutlarımızı Yeniden Yeşertiyoruz’ Konseri

Samandağ’da, ST. Petrus & Paulus Cemiyeti, TSM Korosu Butzbach ve Nevasel Türk Müzik Topluluğu iş birliğiyle düzenlenecek olan destek ve moral konseri, 27 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. “Umutlarımızı Yeniden Yeşertiyoruz” temalı konser, Samandağ Truva Otel Balo Salonu’nda saat 17.00’de sanatseverlerle buluşacak. Moral ve destek konseri Depremin yarattığı zorlu koşulların ardından toplumda yeniden umut ve dayanışma […]

Samandağ’da, ST. Petrus & Paulus Cemiyeti, TSM Korosu Butzbach ve Nevasel Türk Müzik Topluluğu iş birliğiyle düzenlenecek olan destek ve moral konseri, 27 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. “Umutlarımızı Yeniden Yeşertiyoruz” temalı konser, Samandağ Truva Otel Balo Salonu’nda saat 17.00’de sanatseverlerle buluşacak.

Moral ve destek konseri
Depremin yarattığı zorlu koşulların ardından toplumda yeniden umut ve dayanışma duygusunu canlandırmayı hedefleyen bu özel etkinlik, Samandağ halkına moral verecek. ST. Petrus & Paulus Cemiyeti TSM Korosu Butzbach ile Nevasel Türk Müzik Topluluğu’nun seslendireceği Türk Sanat Müziği eserleri, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Exit mobile version