Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağlı 4 Muhtar …

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

Savaş ve Eryılmaz’ı Şikayet Ettiler…

Samandağ ilçesinin merkezdeki 4 mahalle muhtarı, gittikleri Ankara’da, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştü.

Samandağ’ın en büyük 4 yerleşim biriminin muhtarları; Yenimahalle Mahallesi Muhtarı Behçet Deniz, Kapısuyu Muhtarı Bayram Yüksel, Tekebaşı Muhtarı İsmail Özçelik ile Çiğdede Mahallesi Muhtarı Nevzat Çınar, ilçedeki diğer muhtarlardan da yetki aldıklarını kaydederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Samandağlı Muhtarları temsilen, Yenimahalle Muhtarı Behçet Deniz, istek ve dilekleri bildirdi.

Behçet Deniz, görüşmesi sonrası ilk açıklamasında, “Artık eskisi gibi olmayacak” ana başlığı altında izlenimlerini ve görüşlerini şöyle aktardı:

“Üç muhtar arkadaşımla birlikte, ilçemizin içinde bulunduğu durumu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşıp, bu duruma el atması için Ankara’ya gittik. Beraber gittiğim arkadaşlar, beni sözcü olarak takdim etti. Ben de, halkımızın birebir yaşadığı (aklınıza ne gelirse) her konu ve sorunu tane tane anlattım. Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Seyit Torun, hepsini not edip, duruma el atacaklarına dair söz verdiler. Edindiğimiz intiba olumlu. Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Bizi çok iyi karşılayan Sayın Kılıçdaroğlu’na, Milletvekillerimiz Sayın Serkan Topal ve Hüseyin Yayman’a, benimle birlikte Ankara’ya kadar gelip ilçemiz adına mücadele eden muhtar arkadaşlarım; Nevzat Çınar, Bayram Yüksel ve İsmail Özçelik’e, Samandağ’da kalıp ‘bizim adımıza konuşabilirsiniz’ diyen ve destek veren muhtar arkadaşlarıma, bizimle birlikte CHP Genel Merkezi’ne gidip destek veren Reyhanlı, Hassa ve Dörtyol Muhtarlarına, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Samandağlı Muhtarların, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, ilçelerindeki yerel hizmetlerden memnun olmadıklarını kaydederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ı eleştirdikleri öğrenildi. -Cemil Yıldız-