Samandağlı Genç, Kıbrıs’ta Kazada Öldü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçirdiği kazada ağır yaralanan Musa Baytar, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Samandağlı bir genç, önceki gün KKTC’de, Lefkoşe-Güzelyurt yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Lefkoşa bölgesinde taksi şoförlüğü yapan Samandağlı Musa Baytar’ın, aracını yol kenarına park ettiği, ardından bir markete girmek için karşıdan […]

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçirdiği kazada ağır yaralanan Musa Baytar, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Samandağlı bir genç, önceki gün KKTC’de, Lefkoşe-Güzelyurt yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Lefkoşa bölgesinde taksi şoförlüğü yapan Samandağlı Musa Baytar’ın, aracını yol kenarına park ettiği, ardından bir markete girmek için karşıdan karşıya geçtiği esnada, Kemal Hamit yönetimindeki bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandığı belirtildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Samandağlı Musa Baytar’ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, 30 yaşındaki Kemal Hamit de tedavi altına alındı. Kemal Hamit’in durumunun ağır olduğu, beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Kaza sonrası KKTC Polisi hem sürücü Kemal Hamit hem de yaya Hatay-Samandağlı Musa Baytar’dan, alkol ve uyuşturucu testi için kan örneği aldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, Hatay’dan çalışmak için KKTC’ye giden Samandağlı taksi şoförü Musa Baytar’ın, taksi şoförlüğü yaptığı ve kaza gecesi müşteri bıraktıktan sonra Lefkoşa’ya döndüğü öğrenildi. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version