Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon: 3 Bursaspor: 1

Hatayspor, ligdeki son maçında

Hatayspor, ligdeki son maçında Bursaspor’u 3-1 yenerek Süper Lig’e yükseldi. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Bordo-Beyazlıların gollerini Gökhan, Buğra ve Selim kaydetti.

Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Murat Temel, Bersan Duran
Hatayspor: Ömer Alıcı, Soner Örnek (Dk. 84 Fadıl Kocaoğlu), Gökhan Karadeniz (Dk. 78 Akomadi), Mesut Çaytemel (Dk. 78 Popov), Yasin Güreler, Quali (Dk. 50 Selim Ilgaz), Furkan Şeker, Rahman Buğra Çağıran, Yusuf Abdioğlu (Dk. 50 Sadi Karaduman), Diop, Caner Hüseyin Bağ
Bursaspor: Emrullah Şalk, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan (Dk. 46 Burak Kapacak), Seleznov (Dk. 46 Kubilay Kanatsızkuş), Aykut Akgün, Recep Aydın, Ali Akman, Selçuk Şahin (Dk. 65 Burak Altıparmak), İsmail Çokçalış (Dk. 46 Tayfur Bingöl), Sedat Dursun (Dk. 77 Rüştü Hanlı)
Goller: Dk. 19 Gökhan Karadeniz, Dk. 31 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 76 Selim Ilgaz (Hatayspor), Dk. 75 Tayfur Bingöl (Bursaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 45 Cüneyt Köz, Dk. 90+1 Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor), Dk. 51 Yasin Güreler (Hatayspor)

Ligde bitime 1 hafta kala Süper Lig’e yükselen Hatayspor, son hafta maçında, güçlü rakibi Bursasporu 3-1 yendi. Antakya Atatürk Stadı’nda Cumartesi günü oynanan maçın 16.dakikasında, Caner’in pasında, Gökhan plase bir vuruşla topu Bursaspor ağlarına gönderdi, 1-0. Maçın 31.dakikasında, Buğra, 18 yayı üzerinden kaleye gönderdiği şutta, top, defansa çarparak, kaleciyi de kortopiyerde bırakarak ağlara gitti, 2-0. Devre de bu sonuçla kapandı.
2.yarıda konuk ekibin gelişen atağında, 74.dakikada Tayfur’un golü ile skor 2-1 oldu. Golden 1 dakika sonra, Hatayspor, Selim Ilgaz’ın golüyle skoru 3-1 yaptı ve maç ta bu skorla tamamlandı.
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
Maçtan sonra; Hatayspor futbolcuları, teknik heyet ve yöneticiler, sahada şampiyonluk sevincini yaşadı. Şehir içinde de gece boyunca kutlamalar sürdü. 3-1’in ardından bir araya gelen Hatayspor taraftarları, maç sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda kutlamalarını sürdürürken, futbolcular ve teknik heyet ise üzeri açık bir otobüsle kenti gezip, taraftarları ve vatandaşları selamladı.  -Cemil Yıldız-