Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Güneylerspor

Güneylerspor, önce Medeniyetlerspor’u 4-0
Güneylerspor, önce Medeniyetlerspor’u 4-0 yendi ve Antakya 1.si oldu. Sonra İskenderun 1.si 5 Temmuz’u 3-0 ile geçti ve HATAY ŞAMPİYONU oldu.

Erhan Aksay Turnuvası’nda 36.kupayı, Başkan Lütfü Savaş, Takım Kaptanı ÇETİN TAP’a verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi organizasyonu olan Erhan Aksay Kurumlar Arası Futbol Turnuvası tamamlandı. Antakya birincisi Güneylerspor ile İskenderun Grubu birincisi 5 Temmuz Veteranlarspor arasındaki il finali maçında, Güneylerspor, sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı ve 36. kupayı havaya kaldıran takım oldu.

KUPAYI ÇETİN TAP ALDI

Güneylerspor’a şampiyonluk kupasını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu birlikte verdi. Kupayı takım arkadaşları adına alan Çetin Tap aldı ve 36.Erhan Aksay kupasını havaya kaldırdı. Esentepe sahasındaki il finali maçında Güneylerspor’u 3-0 galibiyete taşıyan golleri ilk yarıda İyat, ikinci yarıda İsmail Buz ve yine İyat kaydetti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, şampiyonun belli olmasından sonra yaptığı açıklamada, “36. Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası’nın şampiyonu olan Güneyler Takımı’nı yürekten kutluyorum. Turnuvayı ikincilikle tamamlayan İskenderun 5 Temmuz takımını ve sahaya çıkan tüm takımlarımızı tebrik, emeği geçen herkese ise teşekkür ederim” dedi.

Güneylerspor’u Antakya birinciliğine, ardından Hatay şampiyonluğuna taşıyan kadrodaki futbolcular ve teknik adamlar şunlar:

Ahmet GÜNEY, Çetin TAP, Mustafa Ertan Bozkır, Refik Bayramoğlu, Ekrem Temiz, Yunus Kala, Ömer Faruk Kartal, Mehmet Demir, Cemil Şandır, Hanifi Çaparoglu, Kadir Soydan, Nihat Sağ, Hikmet Görüroglu, İbrahim Öz, Abdulkader Alalem, Mehmet Bilal Demirel, Eiad Mohammad, Atilla Bayır, Erkan Türkmen, Tahir Altınsoy, Mustafa Güleryüz, Alper Yıldırım, Sedat Ozan, İsmail Buz, Sadık Erken.

Başkan: Ahmet Güney

Genel Kaptan: Çetin Tap

Teknik Direktör: Emrullah Açıkgöz

Masör: Ahmet Kara

Yardımcı Antrenör: Fatih Tokdemir

-Haber/Cemil Yıldız-