Samsung’dan akıllı yüzük

Samsung, giyilebilir teknoloji alanında yeni bir ürün olan ‘Galaxy Ring’ ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu akıllı yüzük, fitness ve sağlık teknolojisi meraklılarını hedefliyor ve kullanıcılarına çeşitli sağlık göstergelerini takip etme imkanı sunuyor. Galaxy Ring, kalp atış hızı, uyku düzeni ve adet döngüsü gibi önemli sağlık verilerini izleyebilen özelliklere sahip. Samsung’un yapay zeka desteği ile güçlendirilen […]

Samsung, giyilebilir teknoloji alanında yeni bir ürün olan ‘Galaxy Ring’ ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu akıllı yüzük, fitness ve sağlık teknolojisi meraklılarını hedefliyor ve kullanıcılarına çeşitli sağlık göstergelerini takip etme imkanı sunuyor.

Galaxy Ring, kalp atış hızı, uyku düzeni ve adet döngüsü gibi önemli sağlık verilerini izleyebilen özelliklere sahip. Samsung’un yapay zeka desteği ile güçlendirilen bu cihaz, kullanıcılarına sürekli olarak sağlık, zindelik ve uyku takibi yapma imkanı tanıyor.

Cihaz, Samsung’un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en küçük ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor ve Android 11 ve üzeri işletim sistemine sahip Samsung Galaxy akıllı telefonlarla tam uyumluluk sağlıyor.

Galaxy Ring’in İngiltere’de 24 Temmuz’dan itibaren 399 sterlin (yaklaşık 17 bin TL) fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor. Bu fiyatlandırma, cihazın yüksek teknoloji özelliklerine göre oldukça rekabetçi görünüyor.

Son dönemlerde, İngiltere erkek futbol takımının da tercih etmesiyle akıllı yüzüklerin popülaritesi artmış durumda. Ancak pazarın hakimi şu anda Finlandiyalı Oura olarak biliniyor.

Samsung Galaxy Ring, kullanıcılarına modern teknoloji ile sağlık takibi yapma konusunda yeni bir seçenek sunarken, giyilebilir cihazlar piyasasında da önemli bir oyuncu olma potansiyeli taşıyor. – Meriç Demiray-

Exit mobile version