Sanayi Sitesi’nde çöplük yangını

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Sanayi Sitesi’nde çöplük alanında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden önce kontrol altına alındı. Olay, bir işyerinin yakınındaki çöplük alanında meydana geldi. İşyeri sahipleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye ekipleri de derhal olay yerine sevk edildi. Kısa sürede yangın bölgesine ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri hızla söndürdü ve çevredeki […]

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Sanayi Sitesi’nde çöplük alanında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden önce kontrol altına alındı.

Olay, bir işyerinin yakınındaki çöplük alanında meydana geldi. İşyeri sahipleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye ekipleri de derhal olay yerine sevk edildi.

Kısa sürede yangın bölgesine ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri hızla söndürdü ve çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına aldı.

Olay yerinde can kaybı veya yaralanma olmazken, çöplük alanında maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Exit mobile version