Şarkıları, notaları ve sözleriyle…

Hem dinlenen hem izlenen biri… Söz yazarı, besteci, yazar ve Ezginin Günlüğü grubunun eski vokalisti Hüsnü Arkan, 28 Temmuz Perşembe günü Antakya’da Hataylı müzikseverler için söyleyecek. Şarkıları, notaları, sözleri ile dikkat çeken bir sanatçı, Hüsnü Arkan. Kanat Sesleri albümünün yeni şarkısı “Beni Anla” ile tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşan Arkan, 28 Temmuz Perşembe günü saat […]

Hem dinlenen hem izlenen biri…

Söz yazarı, besteci, yazar ve Ezginin Günlüğü grubunun eski vokalisti Hüsnü Arkan, 28 Temmuz Perşembe günü Antakya’da Hataylı müzikseverler için söyleyecek.

Şarkıları, notaları, sözleri ile dikkat çeken bir sanatçı, Hüsnü Arkan. Kanat Sesleri albümünün yeni şarkısı “Beni Anla” ile tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşan Arkan, 28 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’da Antakya Mahal Live’da, Hataylı müzikseverler için söylemeye hazırlanıyor.

Son dönemde müziğe yönelik yasaklamalar noktasında, sanatın ‘apolitik’ olup olmadığı noktasında kendisiyle yapılan bir söyleşide, durumu kendisi için şu sözlerle açıklıyor, Arkan:

“Bunda, kişiliklerimizin, hayat hikayelerimizin etkisi çok fazla. Daha adil bir dünyada yaşamak istiyoruz ve atımızı bu arabaya koşuyoruz. Bir başkası da başka bir arabaya koşuyor. Özgür değiliz, ama özgürlük iyidir.”

Tamer Yazar

Exit mobile version