Satranç Türkiye Finalleri Sivas’ta

Hatay’dan Sümerler O.O. yarışıyor Türkiye Okullar Arası Satranç Finalleri, Sivas ilinde devam ediyor. Üç gün önce başlayan final yarışmaları, yarın tamamlanıyor. Bu arada Türkiye finallerine ilimizi temsilen, Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu satranç takımı katılıyor. Genç satranççılar, karşılaşmalarını, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Günay koordinesinde sürdürüyor.Yarışmalarla ilgili bir paylaşım yapan Günay’ın mesajı şöyle:“Satranç Türkiye Finallerine katılıyoruz. […]

Hatay’dan Sümerler O.O. yarışıyor

Türkiye Okullar Arası Satranç Finalleri, Sivas ilinde devam ediyor. Üç gün önce başlayan final yarışmaları, yarın tamamlanıyor. Bu arada Türkiye finallerine ilimizi temsilen, Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu satranç takımı katılıyor. Genç satranççılar, karşılaşmalarını, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Günay koordinesinde sürdürüyor.
Yarışmalarla ilgili bir paylaşım yapan Günay’ın mesajı şöyle:
“Satranç Türkiye Finallerine katılıyoruz. Yetenekli çocuklarımız, maçlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Nasıl sonuç alırız, bilemem ama… Öğrenci satranç takımımızın tüm gücü ile yarıştığını söyleyebilirim. Satranç yarışmalarından arta kalan kısa sürede, çocuklarımızı Sivas Kongre Merkezi’ne götürdük, Sivas Kongresi heyecanını yaşattık. Çocuklar, yörenin ünlü çifte minaresi ile kent merkezini de gezdiler.
Dediğim gibi, yarışmacı çocuklarımız tüm güçleriyle yarışıyorlar. Ama rakiplerimiz de çok güçlü. Bu nedenle sonuç ne olur, bilemem.”
-Mutlu Yanık-

Exit mobile version