Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satranç Türkiye Kupasında:

6.lık, Diyap Büyükaşık, centilmenlik

6.lık, Diyap Büyükaşık, centilmenlik M.Deniz Erbaş’a!

Antalya’da yapılan Satranç Türkiye Kupası’nda, Hatay, takım halinde dereceye giremedi! Ancak Diyap Büyükaşık, büyüklerde Türkiye 6.lığını kazanırken, M.Deniz Erbaş ise Centilmenlik Kupası sahibi oldu.
2018 Türkiye Kupası final sıralamasına göre ilk altı dereceyi elde eden sporcular derece sıralamasına göre şunlar:
FM Fethi Apaydın,
IM Ufuk Sezen Arat
GM Kıvanç Haznedaroğlu
IM Mert Yılmazyerli
IM Ege Köksal
FM Diyap Büyükaşık
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen ve Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Şampiyonalarının ardından yapılan Türkiye Kupası sona erdi. 11 tur süren zorlu maraton sonunda, 2018 Türkiye Kupası’nı FM Fethi Apaydın kazanırken, IM Ufuk Sezen Arat ikinci, GM Kıvanç Haznedaroğlu üçüncü, Hataylı sporcu Diyap Büyükaşık ise Türkiye altıncısı olmayı başardı.
Antalya Kemer’de 78 ilden 388 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve toplam 40 bin TL para ödülünün dağıtıldığı Türkiye Kupası, 11 tur süren zorlu mücadele sonunda derece elde eden sporcuların ödüllerine kavuşmasının ardından tamamlandı. 2018 Türkiye Kupası ödül töreni, final turu müsabakalarının ardından 3 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleşti. Hataylı Sporcu Mehmet Deniz Erbaş ise ‘en centilmen sporcu’ olarak madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Erbaş’ın madalya ve hediyeleri, kendisine iletilmek üzere Kupa’da yarışan rakibi Kaan Acar’a verildi.
-Cemil Yıldız-