Savaş, 3 ilçede önseçim istedi!

Antakya Adayı Hikmet Hatunoğlu’nun adaylığıyla ilgili konuşan Başkan Savaş, “Hikmet Hatunoğlu bize de sürpriz oldu.  Sayın Genel Başkanımız bizim fikrimizi almadan atamış” dedi. Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı ve Partisince yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş; Defne, Samandağ ve Arsuz ilçelerinde çok sayıda belediye başkan aday adayı olduğunun altını çizerek, bu bölgelerde önseçim yapılmasını istedi. Lütfü Savaş, […]

Antakya Adayı Hikmet Hatunoğlu’nun adaylığıyla ilgili konuşan Başkan Savaş, “Hikmet Hatunoğlu bize de sürpriz oldu.  Sayın Genel Başkanımız bizim fikrimizi almadan atamış” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı ve Partisince yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş; Defne, Samandağ ve Arsuz ilçelerinde çok sayıda belediye başkan aday adayı olduğunun altını çizerek, bu bölgelerde önseçim yapılmasını istedi. Lütfü Savaş, bu konudaki açıklamasında özetle, “Bu olayın, kangren olmadan, en adaletli ve demokratik bir şekilde çözülmesini istiyorum. En demokratik yöntem, halka gitmektir. Biz de halka gidilmesini istiyoruz” dedi.
BŞB Başkanı Lütfü Savaş, Partisi CHP’nin Payas ve Reyhanlı adaylarıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
“Payas ve Reyhanlı ile ilgili il ve ilçe yönetimlerimizin ve benim olgunlaşan bir fikrimiz vardı. Bunu, Genel Başkanımız ve yetkili kurullarımız kabul etti ve açıklandı. Arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bazı kalıpları ve önyargıları yıkmak kolay değildir. O yüzden çok çalışmaları lazım. Oradaki kardeşlerimize kendilerini tanıtıp projelerini anlatsınlar. En önemli empati, insanları kucaklamak ve onlarla birlikte yürümektir. Bunu ne kadar içten yaparlarsa, o kadar şanlarının artacağına inanıyorum. Hiç kimse başlarken mutlak favori değildir. Herkesin kazanma potansiyeli vardır. Adım attıkça, koştukça, insanları kucakladıkça, gülümseyerek güzel projelerinizi anlattıkça, insanlara güven ve inanç verdikçe menzile yaklaşma mesafesini kısaltarak ipi göğüsleyeceklerine inanıyorum.”
Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Adayı Hikmet Hatunoğlu’nun adaylığıyla ilgili de şunları dile getirdi:
“Hikmet Hatunoğlu bize de sürpriz oldu. Sayın Genel Başkanımız bizim fikrimizi almadan atamış. Bu durumda bizim neden fikrimizi almadınız diye sorma hakkımız yok. Uygun görülmüş, atanmış, bize de saygı duymak düşer. Benim haberim yoktu. Aynı takımın elemanıyız. Fikirlerimiz, yürüyüş ve tarzımız benzerse, destekleriz. Arkadaşımıza seçimde başarılar diliyoruz.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version