Savaş: “Hatay’ın bir ve bütün olması lazım”

Seçim çalışmalarına hız veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; genç seçmenler ile bir araya geldiği toplantıda Hatay’ın birlik ve beraberliğinin önemine dair açıklamalar yaptı. Depremden bu yana şehri hiç terk etmediklerini de vurgulayan Savaş,” Hatay yerle bir oldu. Arkadaşlarımız ile birlikte depremin ilk sabahından itibaren lojistik destek sağladık. 10. Günden itibaren de […]

Seçim çalışmalarına hız veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; genç seçmenler ile bir araya geldiği toplantıda Hatay’ın birlik ve beraberliğinin önemine dair açıklamalar yaptı.

Depremden bu yana şehri hiç terk etmediklerini de vurgulayan Savaş,” Hatay yerle bir oldu. Arkadaşlarımız ile birlikte depremin ilk sabahından itibaren lojistik destek sağladık. 10. Günden itibaren de Hatay’ı nasıl yapılandırabiliriz diye çalışıyoruz. Bu seçim A partisi veya B partisi seçimi değil. Kim daha sağlıklı şehre sahip çıkarsa, bütün renkleri Türk bayrağı altında birleştirici rol oynarsa, gelecekle ilgili gençleri kaygıdan uzak umutlandıracak proje yaparsa bunun seçimi. Bu seçim Türk Bayrağı altında yüzü Ankara’ya dönük birlik seçimidir. Çiftçinin durumuna bakacaksınız 22 yıl önceki durumu nedir şimdiki durumu nedir diye. Hukuk sistemindeki biten mahkemeler nasıl bitip bitmediğine bakacaksınız. Eğitimin gidişatına bakacaksınız. Alım gücü ve enflasyon düştü mü ona bakacaksınız. Her seçim vaat verilip o vaat yerine getirildi mi ona bakacaksınız. Hatay 22 yıl önce daha mı mutluydu ona bakacaksınız. Hatay’ın bir ve bütün olması lazım. Sizinle yol alacak ve Türk bayrağına aşık bir insana ihtiyaç var. Geçmiş ve bugüne bakarsanız gelecekle ilgili 31 Mart’ta daha sağlıklı karar verirsiniz” açıklamalarında bulundu..

Exit mobile version