Savaş, Kumlu İlçesi mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Savaş, Kumlu ilçesinin çeşitli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart yerel seçimlerinde tekrardan CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Kumlu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Lütfü Savaş’a CHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Zeynep Sağıroğlu ve Eski Milletvekili İsmet Tokdemir eşlik etti.

Akpınar Mahallesi’nde Muhtar Adayı Ahmet Çakı ve Şaban Kısmet’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Savaş, Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında yapılan destekler ve önümüzdeki dönem planları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Kırcaoğlu Mahallesi’nde Hacı Kıraç ve Ali Berrak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen diğer bir etkinlikte ise Savaş, mahalle sakinlerine Kumlu ilçesinin su sorununun çözüme kavuşmasıyla ilgili müjdeyi verdi. Devam etmekte olan isale hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla su sorununun ortadan kalkacağını belirtti.

Son olarak, Akkerpiç Mahallesi’nde Muhtar Adayı Osman Uygun’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Savaş, Kırsal Kalkınma Projesi kapsamındaki destekleri ve gelecek dönem planlarını aktardı.  (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version