Savaş’ın başkent dönüşü ilk durağı Altınözü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Lütfü Savaş, 3-4 günlük Ankara gezi ve temaslarının ardından döndüğü Hatay’da ilk ilçe mahalle ziyaretlerine Altınözü ilçesinden başladı. Dün Altınözü’ne giden başkan Lütfü Savaş’ın Altınözü izlenimleri paylaşımı şöyle: “Depremden sonra belediyemizin gelirlerinin düşmesine rağmen; biz, elimizdeki imkan ile 15 ilçemize eşit ve adil bir şekilde hizmet yapmaya devam […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Lütfü Savaş, 3-4 günlük Ankara gezi ve temaslarının ardından döndüğü Hatay’da ilk ilçe mahalle ziyaretlerine Altınözü ilçesinden başladı. Dün Altınözü’ne giden başkan Lütfü Savaş’ın Altınözü izlenimleri paylaşımı şöyle: “Depremden sonra belediyemizin gelirlerinin düşmesine rağmen; biz, elimizdeki imkan ile 15 ilçemize eşit ve adil bir şekilde hizmet yapmaya devam ediyoruz. Altınözü ilçemizin Yolağzı ve Keskincik Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik.
Mahallelerimizin acil ihtiyaçlarına maksimum düzeyde yatırım yapıyoruz.
Hatay’ımızı karış karış gezerek talepleri birinci ağızdan dinleyip her yere hizmet götürmeye devam edeceğiz”

Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş, Altınözü ilçesindeki temasları sırasında verdiği mesajlarında özetle şöyle dedi:
“ 15 yıldır hem hizmet ettik hem de Hatay’ımızı tüm renkleriyle kucaklayarak birliğimizi, beraberliğimizi bugünlere taşıdık.
Bugün Altınözü ilçemize yaptığımız ziyaretler kapsamında Kıyıgören ve Hacıpaşa mahallelerinde hemşehrilerimizle kucaklaştık.
Hatay’ımızın hizmet kadar birliğinin, bütünlüğün, kardeşliğinin korunmasına ihtiyacı var. Önceliğimiz üç dönemdir yaptığımız gibi asırlardır birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız Hatay’ımızın bu yapısını korumak olacak.” – İlyas Yiğit-

Exit mobile version