Savaş’tan sürdürülebilir kalkınma adımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) ile İş Birliği Protokolü İmzaladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremlerin ardından sürdürülebilir kalkınma için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Belediye ve Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) arasında imzalanan iş birliği protokolü ile ‘Depremden Etkilenen Belediyelerin Kentsel Hizmet Altyapısını Güçlendirmek İçin Teknik Destek Projesi’ başlatıldı. Başkan […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) ile İş Birliği Protokolü İmzaladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremlerin ardından sürdürülebilir kalkınma için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Belediye ve Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) arasında imzalanan iş birliği protokolü ile ‘Depremden Etkilenen Belediyelerin Kentsel Hizmet Altyapısını Güçlendirmek İçin Teknik Destek Projesi’ başlatıldı.
Başkan Savaş, depremlerin yıkıcı etkilerine karşı güçlü bir altyapı oluşturmayı hedeflediklerini belirtirken, bu iş birliğinin ilin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade etti. Protokolün imzalanmasıyla birlikte, ilin kentsel hizmet altyapısının güçlendirilmesi için teknik destek sağlanacak.
Savaş, yaptığı açıklamada, bu adımın ilimizin geleceği için önemli olduğunu vurgulayarak, projenin ilimize hayırlı olmasını diledi. (Yusuf Cemil Karaçay)


Exit mobile version