Şef’in tayini çıktı son konser öncesi şükran plaketi…

Arsuz’daki önemli müzik topluluklarından kısa adı AKİMDER olan Arsuz Kültür Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Veda Akdeniz’e veda programı uygulandı.Koro üyesi Hakan Mazman, şeflerini önümüzdeki ay gerçekleşecek Datça konserleri öncesi ŞÜKRAN PLAKETİ verdiklerini bildirdi ve şöyle dedi:“Küçük bir müzik topluluğu iken başladığımız yolculuğa 100 e yakın üyesi Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği […]

Arsuz’daki önemli müzik topluluklarından kısa adı AKİMDER olan Arsuz Kültür Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Veda Akdeniz’e veda programı uygulandı.
Koro üyesi Hakan Mazman, şeflerini önümüzdeki ay gerçekleşecek Datça konserleri öncesi ŞÜKRAN PLAKETİ verdiklerini bildirdi ve şöyle dedi:
“Küçük bir müzik topluluğu iken başladığımız yolculuğa 100 e yakın üyesi Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği Koroları ve Şiir Topluluğu ile devam eden AKİMDER ailesinin kurulduğu andan beri yanında olan çok güzel konserler ile bunu taçlandıran Şef Veda Akdeniz hocamızın İzmir’e tayin olması nedeni ile kendisine plaketimizi sunduk.

Datça festivaline katılarak son konserimizi hocamız ile yapacağız. Kendisine meslek hayatında başarı ve mutluluk diliyoruz. Dileğimiz: Yolunun müzik sevgisi ile dolu yüreklerle kesişmesi”…-Meriç Demiray-

Exit mobile version