Şehidimiz Var

Suriye rejimine ait uçakların Perşembe akşamı gerçekleşen saldırısı sonucu Şehit düşen 2 Askerden biri olan, ilimiz  Samandağ ilçesinden Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. İdlib Şehitlerinden Samandağlı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın Şehit haberi, tüm yurdu olduğu gibi ilimiz Hatay’ı da derin bir yasa boğdu. Şehit olan askerlerden Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın şehadet […]

Suriye rejimine ait uçakların Perşembe akşamı gerçekleşen saldırısı sonucu Şehit düşen 2 Askerden biri olan, ilimiz  Samandağ ilçesinden Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

İdlib Şehitlerinden Samandağlı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın Şehit haberi, tüm yurdu olduğu gibi ilimiz Hatay’ı da derin bir yasa boğdu. Şehit olan askerlerden Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın şehadet haberi, İzmir’de, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve askeri yetkililer tarafından, Torbalı ilçesi Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan kardeşini ziyarete gelen baba Remzi Fırıncıoğulları’na verildi. Acı haberi duyan baba Remzi Fırıncıoğulları ve Şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, bina önünde 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu.
Şehit Fırıncıoğulları’nın amcasının bulunduğu eve ve sokağına Türk Bayrakları asıldı. Şehidin ailesinin, Narlıdere ilçesinde ikamet ettiği, baba Remzi Fırıncıoğulları’nın ziyaret için ağabeyine geldiği, anne Münteha Fırıncıoğulları’nın ise Bursa’da bulunduğu belirtildi.
Bekar olan Şehit Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın cenazesinin, ilimiz Samandağ ilçesinde, 22 Şubat Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Çiğdede Asri Mezarlığı’nda defnedileceği açıklandı. Şehit Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları, Asteğmen rütbesiyle, Balıkesir Bakım-Onarım Komutanlığı’na vatan görevini yaptı.
Asteğmen Ali Emre, Muvazzaf Subay Oldu Şehidimizin babası Remzi Fırıncıoğulları’nın oğluyla ilgili askerlik anıları şöyle:
“İki yıl önce Asteğmen olarak askere yolladığımız oğlum Ali Emre, eğitimlerine devam ederek muvazzaf subay oldu. Bugün, Teğmen olarak yıldızını aldığı törene katıldık. Vatanımıza ve ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Baba Remzi Fırıncıoğulları, “Barış Pınarı Harekatı” öncesinde oğlu için şunları söylemişti:
“Allah, sizleri korusun oğlum. Önce Vatan. Yolunuz açık olsun. Allah sizleri korusun, oğlum. Allah’a emanet olun.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version