Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit çocuklarına bisiklet

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’dan örnek “Çocuk Hakları Günü” Kutlaması

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ilçedeki Şehit çocuklarına bisiklet ve çeşitli hediyeler verdi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle, Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin de katılımıyla ilçede gerçekleşen törende, Şehit çocukları, yaş seviyelerine göre bisiklet ve değişik hediyeler verilerek sevindirildi. Etkinliğe katılan Milletvekili Hüseyin Şanverdi, “Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle, Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hacıoğlu’nun destekleri ile Şehitlerimizin çocuklarına bisiklet hediye ettik. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Çocukları bizlere emanet” açıklaması yaparken, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu da şunları söyledi:
“Başkanımızdan Çocuklara armağan… 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü kapsamında, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ile beraber Şehit çocukları yanı sıra Türk ve Suriyeli çocuklarımıza bisiklet ve çeşitli hediyeler armağan ettik. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit çocukları başta olmak üzere, bu anlamlı günlerde çocuklarımızı sevindirmek çok güzel. Yalnızca senede bir kaç gün değil, her zaman çocuklarımızı hatırlayacak ve onlara hitap eden projelere devam edeceğiz.
Hediyelere çok sevinen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Reyhanlı Belediyesi olarak, tüm dünya çocuklarının Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz.”
-Cemil Yıldız-