Şehit oğlu Sözünü Tutmayı Başardı

Beş yıl önce şehit olan bir askerimizin oğlu, okulda yaptığı sıradışı bir vaadi yerine getirdi. Osmaniye Bahçeşehir Koleji’nde öğrenim gören Bulut Karataş, sınıf başkanlığı için yapılan seçime aday olurken, arkadaşlarına “Eğer kazanırsam Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerini buraya getireceğim” dedi. Seçimi kazanarak bu vaadini gerçekleştirdi. Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı ekipleri, Bulut Karataş’ın kazandığı seçim […]

Beş yıl önce şehit olan bir askerimizin oğlu, okulda yaptığı sıradışı bir vaadi yerine getirdi. Osmaniye Bahçeşehir Koleji’nde öğrenim gören Bulut Karataş, sınıf başkanlığı için yapılan seçime aday olurken, arkadaşlarına “Eğer kazanırsam Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerini buraya getireceğim” dedi. Seçimi kazanarak bu vaadini gerçekleştirdi.

Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı ekipleri, Bulut Karataş’ın kazandığı seçim sonrasında Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti. Şehit Hakan Karataş, 19 Kasım 2019’da gerçekleştirdiği eğitim dalışı sırasında şehit olmuştu.

Bulut Karataş, sınıf başkanı seçilmesiyle birlikte, babasının askerlik ruhunu yaşatmış oldu. Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı’na bağlı TCSG 102 Komutanlığı ve DEGAK Özel Timi-10 Komutanlığı, okula gerçekleştirdikleri ziyarette Bulut’un başkanlık sürecini kutladı.

Bu olay, sadece bir okul seçiminden ibaret değil; aynı zamanda bir şehidin mirasının nasıl yaşatıldığının bir örneği oldu.

Exit mobile version