Sergen Yalçın’dan Beşiktaş iddialarına yanıt

Sergen Yalçın Beşiktaş iddiaların yanıt verdi. Beşiktaş’ın teknik direktör adaylarından Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlılara dair açıklama yaptı. Sergen Yalçın, kendisini kimsenin aramadığını kaydetti. Sergen Yalçın; “”Feyyaz Uçar’ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse […]

Sergen Yalçın Beşiktaş iddiaların yanıt verdi. Beşiktaş’ın teknik direktör adaylarından Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlılara dair açıklama yaptı. Sergen Yalçın, kendisini kimsenin aramadığını kaydetti.

Sergen Yalçın; “”Feyyaz Uçar’ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı.” dedi.

Beşiktaş’ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın’la ilgili açıklama yapmıştı. Feyyaz Uçar “”Sergen Yalçın Beşiktaş’ın evladıdır. Teknik direktör adaylarımız arasında Sergen Yalçın da var tabii ki” ifadelerini kullanmıştı.

Deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın ise bu sözlere istinaden Beşiktaş Kulübünden herhangi bir arama almadığını belirtti. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version