Şiddet spor sahalarından kazınmalı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın maç sonrası FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasını  kınadı. Özel “Şiddetin spor sahalarından kazınması için bugüne kadar yeterli önlem almayanları tekrar göreve davet ediyorum” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yumruklu saldırıyı sosyal medya hesabı X’ten yaptığı  paylaşımdu şunları ifade etti: “Ankaragücü Kulübü […]

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın maç sonrası FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasını  kınadı. Özel “Şiddetin spor sahalarından kazınması için bugüne kadar yeterli önlem almayanları tekrar göreve davet ediyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yumruklu saldırıyı sosyal medya hesabı X’ten yaptığı  paylaşımdu şunları ifade etti:

“Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın maç sonrası FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’e yumruk atmasıyla başlayan şiddet olaylarını kınıyorum. Şiddetin spor sahalarından kazınması için bugüne kadar yeterli önlem almayanları tekrar göreve davet ediyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmut Davutoğlu da  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Balık baştan kokar! Türkiye Süper Ligi’nde bu gece yaşanan skandal, ne kadar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzun habercisidir. Kutuplaşma ve nefret dili bizi buraya getirdi. İhtiyaç duyduğumuz, ötekisi olmayan, spordan keyif alan, birliktelikten mutlu olan bir ülkedir. Suçluları cezalandırın. Hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” (Sami Gökçe)

Exit mobile version